• head_spanduk

Sénator ngenalkeun tagihan kiridit pajeg e-sapédah

The Electric Sapédah incentive Kickstart pikeun Lingkungan (E-sapédah) Act (S. 2420) ieu pangarang ku Sens Brian Schatz (D-Hawaii) jeung Ed Markey (D-Mass.).Kawas tagihan House dibawa mudik ku Jimmy Panetta (D-Calif.) sarta Earl Blumenauer (D-Ore.), E-sapédah Act bakal nawiskeun pamakéna a refundable 30% kiridit pajeg dina purchases e-sapédah nepi ka $1.500.Kiridit bakal diidinan sakali unggal tilu taun kanggo individu atanapi dua kali pikeun pasangan balik-balik ngagaleuh dua.

Duanana tagihan ngarojong pamakéan e-bikes salaku mode transportasi enol-karbon ku nyieun eta leuwih affordable sarta diaksés pikeun sakabéh Amerika.

"Urang kedah ngalakukeun sadayana anu urang tiasa pikeun transisi ka ékonomi énergi anu bersih sareng éta kalebet ngarobih cara urang ngurilingan," saur Schatz."E-bikes boga potensi pikeun mantuan kami nepi ka dinya.Urang ngan ukur kedah ngagampangkeun jalma-jalma naék kana kapal. ”

Kalawan Kongrés negotiating rinci ngeunaan hiji pakét infrastruktur, resolusi anggaran jeung kawijakan iklim actionable, E-sapédah Act nawarkeun hiji solusi pikeun ngurangan émisi transportasi jeung dilegakeun pilihan transportasi Amerika.


waktos pos: Sep-08-2021